Tyler, The Creator Trivia

Every Tyler, The Creator trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tyler, The Creator questions and answers

  1. Which artist is not featured on the track I Ain't Got Time!?

    Answer: A$AP Rocky

    From Flower Boy Collaborations

  2. Which song on Flower Boy discusses Tyler's sexuality?

    Answer: Garden Shed

    From Flower Boy Themes

  3. Who produced the track See You Again on Flower Boy?

    Answer: Tyler, The Creator

    From Flower Boy Collaborations

  4. Which song on the album features Brent Faiyaz?

    Answer: Sweet / I Thought You Wanted To Dance

    From Call Me If You Get Lost: Collaborations

  5. Which artist did Tyler, the Creator collaborate with on the song Potato Salad?

    Answer: A$AP Rocky

    From Tyler, the Creator's Creative Collaborations

  6. What is the name of the song featuring YoungBoy Never Broke Again and Ty Dolla $ign?

    Answer: WusYaName

    From Call Me If You Get Lost: Collaborations

  7. Which song from Call Me If You Get Lost samples 'Gracious and Merciful'?

    Answer: SWEET / I THOUGHT YOU WANTED TO DANCE

    From Call Me If You Get Lost

  8. What year was Earthquake by Tyler, the Creator released?

    Answer: 2019

    From Earthquake

All Tyler, The Creator quizzes