The Vampire Chronicles Trivia

Every The Vampire Chronicles trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Vampire Chronicles questions and answers

  1. What is the name of the plantation owned by Louis in Interview with the Vampire (1994)?

    Answer: Pointe du Lac

    From Tom Cruise as Lestat

  2. Which city does 'Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles' primarily take place in?

    Answer: New Orleans

    From Vampire Lore

  3. Which actor played Louis, Lestat's companion, in Interview with the Vampire (1994)?

    Answer: Brad Pitt

    From Tom Cruise as Lestat

  4. What is the name of Dracula's loyal servant in the 1931 film?

    Answer: Renfield

    From Vampire Lore

  5. What is the name of Dracula's castle in Bram Stoker's novel?

    Answer: Castle Dracula

    From Vampire Lore

  6. Who played the role of Lestat, the vampire who turns Louis into a vampire, in Interview with the Vampire?

    Answer: Tom Cruise

    From Brad Pitt as Louis

  7. In vampire lore, what is a vampire's primary weakness?

    Answer: Sunlight

    From Vampire Lore

  8. In Queen of the Damned, where does Lestat awaken from his slumber?

    Answer: New Orleans

    From Stuart Townsend as Lestat

All The Vampire Chronicles quizzes