The Longest Journey Trivia

Every The Longest Journey trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Longest Journey questions and answers

  1. What is the name of the ancient Draic Kin that April meets in Arcadia?

    Answer: The White Dragon

    From Arcadia

  2. What is the name of the talking bird that accompanies April?

    Answer: Crow

    From Arcadia

  3. In 'The Longest Journey', what is the name of the magical race that April Ryan belongs to?

    Answer: The Kin

    From The White Dragon

  4. In Dreamfall Chapters, who does Kian save from execution?

    Answer: Bip

    From Kian Alvane

  5. What is the name of the device that Zoe uses to enter the dream world in Dreamfall: The Longest Journey?

    Answer: Dreamer Console

    From Time-Bending Plot Twists

  6. What is the name of the inn where April stays in Arcadia?

    Answer: The Journeyman Inn

    From Arcadia

  7. What is the name of the protagonist in The Longest Journey?

    Answer: April Ryan

    From Arcadia

  8. In 'Dreamfall: The Longest Journey', what is the name of the AI that Zoe Castillo interacts with?

    Answer: Wonkers

    From The White Dragon

All The Longest Journey quizzes