The Count of Monte Cristo Trivia

Every The Count of Monte Cristo trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Count of Monte Cristo questions and answers

  1. Who helps Edmond escape from prison?

    Answer: Abbé Faria

    From Enigmatic Plots and Betrayals

  2. Who is Edmond's love interest before imprisonment?

    Answer: Mercedes

    From Devious Plots and Hidden Revenge

  3. What is the alias Edmond uses for his revenge?

    Answer: The Count of Monte Cristo

    From Devious Plots and Hidden Revenge

  4. Who betrays Edmond Dantes leading to his imprisonment?

    Answer: Fernand Mondego

    From Vengeful Journeys of Edmond Dantes

  5. What is the fate of Fernand Mondego?

    Answer: Suicide

    From Enigmatic Plots and Betrayals

  6. Who betrays Edmond Dantès leading to his imprisonment?

    Answer: Fernand Mondego

    From Enigmatic Plots and Betrayals

  7. Who does Edmond seek revenge on for false imprisonment?

    Answer: Gérard de Villefort

    From Devious Plots and Hidden Revenge

  8. Which character is Dantes' love interest?

    Answer: Mercedes

    From Vengeful Journeys of Edmond Dantes

All The Count of Monte Cristo quizzes