The Beach Boys Trivia

Every The Beach Boys trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Beach Boys questions and answers

  1. Which Beach Boys album is considered a cornerstone of the surf rock genre?

    Answer: Surfer Girl

    From Catch a Wave

  2. What is the length of the original version of Good Vibrations?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:35:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Good Vibrations

  3. Which song from Pet Sounds was released as a single before the album?

    Answer: Sloop John B

    From Good Vibrations

  4. Which Beach Boy did not perform on the Pet Sounds album?

    Answer: Bruce Johnston

    From Good Vibrations

  5. Which song from Pet Sounds was covered by David Bowie?

    Answer: God Only Knows

    From Pet Sounds

  6. Who produced the Beach Boys' album Pet Sounds?

    Answer: Brian Wilson

    From Pet Sounds

  7. What was the first surf rock song to use an electric bass guitar?

    Answer: Pipeline - The Chantays

    From Catch a Wave

  8. What was the original release date of Good Vibrations?

    Answer: Mon Oct 10 1966 00:00:00 GMT-0700 (Pacific Daylight Time)

    From Good Vibrations

All The Beach Boys quizzes