Rumi, Jinu, Ejae & Andrew Choi Trivia

Every Rumi, Jinu, Ejae & Andrew Choi trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Rumi, Jinu, Ejae & Andrew Choi questions and answers

  1. In which year did Rumi leave the group LPG?

    Answer: 2010

    From Collaborations in K-Pop

  2. Who was the first K-Pop artist to reach 1 billion views on YouTube?

    Answer: Psy

    From K-Pop Crossover Success Stories

  3. Which K-pop group did Rumi originally debut with?

    Answer: LPG

    From Collaborations in K-Pop

  4. Andrew Choi co-wrote a song for which Twice album?

    Answer: Twicetagram

    From K-Pop Collaborations

  5. Which YG Entertainment project did Jinu participate in before his solo debut?

    Answer: WINNER

    From Collaborative Synergy in K-Pop

  6. Which K-pop group did DJ Snake collaborate with for A Different Way?

    Answer: NCT 127

    From K-Pop Collaborations

  7. Which K-pop group did Galantis collaborate with for Best of Me?

    Answer: BTS

    From Collaborative K-Pop Tracks

  8. Which artist among Rumi, Jinu, Ejae & Andrew Choi has a background in classical music?

    Answer: Andrew Choi

    From The Impact of Collaborative Singles

All Rumi, Jinu, Ejae & Andrew Choi quizzes