Remedy Trivia

Every Remedy trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Remedy questions and answers

  1. What drug is central to the plot of Max Payne?

    Answer: Valkyr

    From Noir Storytelling Elements

  2. What is the name of the mysterious force in Control?

    Answer: The Hiss

    From Telekinetic Abilities

  3. Who helps Alan with cryptic messages?

    Answer: Thomas Zane

    From Light vs. Darkness Dynamics

  4. Which ability is used to slow down time for precision aiming?

    Answer: Time Focus

    From Time-Bending Powers

  5. What ability allows Jack to freeze time around enemies?

    Answer: Time Stop

    From Time-Bending Powers

  6. In which Remedy Entertainment game does the protagonist possess time manipulation abilities?

    Answer: Quantum Break

    From Hollow Seer

  7. What is the name of Max's deceased wife?

    Answer: Michelle

    From Noir Storytelling Elements

  8. What is the name of the radio host in Bright Falls?

    Answer: Pat Maine

    From Supernatural Phenomena

All Remedy quizzes