Philadelphia Flyers Trivia

Every Philadelphia Flyers trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Hockey. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Philadelphia Flyers questions and answers

  1. In 1973-74, which trophy did Parent win as top goaltender?

    Answer: Vezina Trophy

    From Bernie Parent

  2. Against which team did Clarke score his 1,000th NHL point in 1981?

    Answer: New York Rangers

    From Bobby Clarke

  3. Which Soviet club did Philadelphia defeat in the 1976 Super Series game?

    Answer: CSKA Moscow

    From Philadelphia Flyers

  4. What was the score in the Cup-clinching Game 6 victory?

    Answer: 1-0

    From 1974 Flyers Stanley Cup

  5. Which Hall of Fame defenseman anchored the Flyers' blue line in that run?

    Answer: Barry Ashbee

    From 1974 Flyers Stanley Cup

  6. Which position did Bernie Parent play?

    Answer: Goaltender

    From Bernie Parent

  7. Which major NHL award did Clarke win three times as league MVP?

    Answer: Hart Trophy

    From Bobby Clarke

  8. Which team did Philadelphia defeat in the 1987 Wales Conference Final?

    Answer: Montreal Canadiens

    From Philadelphia Flyers

All Philadelphia Flyers quizzes