NBA Draft History Trivia

Every NBA Draft History trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Basketball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NBA Draft History questions and answers

  1. Which player taken ninth overall became an NBA champion with Detroit?

    Answer: Mike Sweetney

    From 2003 NBA Draft

  2. Which school was Chris Bosh drafted out of?

    Answer: Georgia Tech

    From 2003 NBA Draft

  3. Which player was selected right after DeMar DeRozan?

    Answer: Brandon Jennings

    From 2009 NBA Draft

  4. Which first-round pick from this class later starred for the Cavaliers?

    Answer: Charles Oakley

    From 1985 NBA Draft

  5. Which team made the top overall selection in this draft?

    Answer: New York Knicks

    From 1985 NBA Draft

  6. Which guard was taken 13th overall by Charlotte, then traded to L.A.?

    Answer: Kobe Bryant

    From 1996 NBA Draft

  7. Which franchise selected the guard taken third overall?

    Answer: Chicago Bulls

    From 1984 NBA Draft

  8. Which future All-Star was drafted by Phoenix and traded to Chicago?

    Answer: Luol Deng

    From 2003 NBA Draft

All NBA Draft History quizzes