Mean Girls Trivia

Every Mean Girls trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mean Girls questions and answers

  1. What is the name of the book that the Plastics write in Mean Girls?

    Answer: The Burn Book

    From High School Cliques

  2. What is the name of the math competition that the Mathletes win in Mean Girls?

    Answer: Illinois State Mathletes Championship

    From Plastic Crown

  3. What is the name of the clique that Cady Heron infiltrates?

    Answer: The Plastics

    From Plastic Crown

  4. What is the name of Regina George's ex-boyfriend who Cady Heron dates?

    Answer: Aaron Samuels

    From Regina George

  5. What does Cady give Regina to sabotage her diet in Mean Girls?

    Answer: Swedish nutrition bars

    From Cady Heron

  6. What is the name of the dance routine The Plastics perform at the talent show?

    Answer: Jingle Bell Rock

    From The Plastics

  7. Which character does Rachel McAdams play in Mean Girls?

    Answer: Regina George

    From The Plastics

  8. What does Cady do to make Aaron Samuels break up with Regina in Mean Girls?

    Answer: She makes him believe Regina is cheating

    From Aaron Samuels

All Mean Girls quizzes