Mark Wahlberg Trivia

Every Mark Wahlberg trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mark Wahlberg questions and answers

  1. Who does Staff Sergeant Sean Dignam report to in The Departed?

    Answer: Captain Queenan

    From Staff Sergeant Sean Dignam

  2. What is the name of the actor who played the role of Bobby Mercer's older brother, Angel Mercer, in Four Brothers?

    Answer: Tyrese Gibson

    From Bobby Mercer

  3. Who directed the movie Four Brothers featuring Bobby Mercer?

    Answer: John Singleton

    From Bobby Mercer

  4. What type of vehicle does Charlie Croker's team famously use in their heist in The Italian Job?

    Answer: Mini Coopers

    From Charlie Croker

  5. What is the name of Dirk Diggler's sidekick in Boogie Nights?

    Answer: Reed Rothchild

    From Dirk Diggler

  6. In the movie Fear, how does David McCall ultimately die?

    Answer: He is impaled on a door

    From David McCall

  7. In the movie Fear, what is the name of the character who is the object of David McCall's obsession?

    Answer: Nicole Walker

    From David McCall

  8. In Renaissance Man, what does Private Haywood do to impress his teacher?

    Answer: Recites Hamlet's soliloquy

    From Private Tommy Lee Haywood

All Mark Wahlberg quizzes