Mare of Easttown Trivia

Every Mare of Easttown trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mare of Easttown questions and answers

  1. What is the name of Mare's daughter?

    Answer: Siobhan Sheehan

    From Detective Dynamics in Small Towns

  2. Who is the murder victim in the first season of Mare of Easttown?

    Answer: Erin McMenamin

    From The Investigation of Detective Mare Sheehan

  3. Who plays the character of Mare Sheehan in Mare of Easttown?

    Answer: Kate Winslet

    From The Investigation of Detective Mare Sheehan

  4. Who plays the character of Erin McMenamin in Mare of Easttown?

    Answer: Cailee Spaeny

    From Mayor's Murder Mystery

  5. What is the name of Mare's ex-husband?

    Answer: Frank Sheehan

    From Detective Dynamics in Small Towns

  6. Who plays the character of Richard Ryan in Mare of Easttown?

    Answer: Guy Pearce

    From The Investigation of Detective Mare Sheehan

  7. Who is the director of Mare of Easttown?

    Answer: Craig Zobel

    From Mayor's Murder Mystery

  8. Who directed the series Mare of Easttown?

    Answer: Craig Zobel

    From Detective Dynamics in Small Towns

All Mare of Easttown quizzes