Manchester City Trivia

Every Manchester City trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Soccer. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Manchester City questions and answers

  1. Which goalkeeper made key saves for Man City in the 2023 final?

    Answer: Ederson

    From Manchester City 2023 Treble

  2. In June 2025, which Italian club did De Bruyne join on a free transfer?

    Answer: Napoli

    From Kevin De Bruyne

  3. Which Belgian club did De Bruyne help win the 2010–11 top-flight title?

    Answer: Genk

    From Kevin De Bruyne

  4. Which club did Agüero join on a free transfer in 2021 before retiring?

    Answer: Barcelona

    From Sergio Agüero

  5. Who was City's top league scorer in the 2017–18 title-winning season?

    Answer: Sergio Aguero

    From Pep Guardiola Manchester City Era

  6. Which club did City beat in the 2023 Champions League final?

    Answer: Inter Milan

    From Pep Guardiola Manchester City Era

  7. What was City's previous home ground before 2003?

    Answer: Maine Road

    From Manchester City 2021-2024 Premier League Four-Peat

  8. At which stadium was the 2023 Champions League Final played?

    Answer: Atatürk Olympic Stadium

    From Manchester City 2023 Treble

All Manchester City quizzes