L.A. Noire Trivia

Every L.A. Noire trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample L.A. Noire questions and answers

  1. What is the name of the final desk Cole Phelps works on?

    Answer: Arson

    From Detective Tactics

  2. What is the name of the newspaper featured in L.A. Noire?

    Answer: Los Angeles Times

    From Detective Skills

  3. What is the name of the in-game newspaper?

    Answer: The Los Angeles Examiner

    From Detective Tactics

  4. What is the protagonist's name in L.A. Noire?

    Answer: Cole Phelps

    From Detective Skills

  5. What is the name of Cole Phelps' partner in the Homicide desk in L.A. Noire?

    Answer: Rusty Galloway

    From Cole Phelps

  6. What is the name of the in-game hint system?

    Answer: Intuition Points

    From Detective Tactics

  7. What is the name of the final case in L.A. Noire?

    Answer: A Different Kind of War

    From Detective Skills

  8. What is the main role of Cole Phelps in L.A. Noire?

    Answer: Detective

    From Detective Tactics

All L.A. Noire quizzes