Journey to the West Trivia

Every Journey to the West trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Journey to the West questions and answers

  1. What device does Trip use to control Monkey?

    Answer: Slave headband

    From Mythical Journeys

  2. Which character was originally a celestial general?

    Answer: Sha Wujing

    From Martial Arts Legends

  3. Which character is often depicted carrying a monk's staff?

    Answer: Tang Sanzang

    From Monkey King Characters

  4. Who is the main protagonist in Journey to the West: The Video Game?

    Answer: Sun Wukong

    From Monkey King Characters

  5. What is the name of Sun Wukong's cloud?

    Answer: Somersault Cloud

    From Magic Abilities

  6. Who is the main character with magic abilities?

    Answer: Tang Sanzang

    From Magic Abilities

  7. What is the main goal of Monkey and Trip's journey?

    Answer: To reach Pyramid

    From Mythical Journeys

  8. What is the name of the female lead character?

    Answer: Trip

    From Mythical Journeys

All Journey to the West quizzes