Jordan Davis Trivia

Every Jordan Davis trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jordan Davis questions and answers

  1. What is the duration of the song Slow Dance in a Parking Lot?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:14:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From Slow Dance in a Parking Lot

  2. Which album features the song Slow Dance in a Parking Lot?

    Answer: Home State

    From Slow Dance in a Parking Lot

  3. What award did Jordan Davis win at the 2020 iHeartRadio Music Awards?

    Answer: Best New Country Artist

    From The Art of Storytelling

  4. What is the closing track of Jordan Davis's album Buy Dirt?

    Answer: Trying

    From Buy Dirt

  5. What is the name of Jordan Davis's debut single?

    Answer: Singles You Up

    From The Art of Storytelling

  6. Which song from Jordan Davis's self-titled EP was a top 10 hit on the Billboard Country Airplay chart?

    Answer: Almost Maybes

    From Country Hits of Jordan Davis

  7. Which song from Home State was released as Jordan Davis's debut single?

    Answer: Singles You Up

    From Growing Up

  8. What instrument is Jordan Davis known for playing?

    Answer: Guitar

    From Waves

All Jordan Davis quizzes