Bloodborne Trivia

Every Bloodborne trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Bloodborne questions and answers

  1. Which covenant is associated with the Hunter of Hunters?

    Answer: The League

    From Survival Challenges

  2. What is the unique feature of the Logarius' Wheel weapon?

    Answer: It can be revved up

    From Trick Weapons

  3. What specific transformation does the player undergo if they consume three Third Umbilical Cords?

    Answer: Celestial Emissary transformation

    From Bloodborne's Paleblood Hunt

  4. Where do you encounter the Witch of Hemwick?

    Answer: Hemwick Charnel Lane

    From Victorian Gothic Setting

  5. What is the name of the item that allows you to return to the Hunter's Dream without losing Blood Echoes?

    Answer: Bold Hunter's Mark

    From Hunter's Dream

  6. Who is the doll in Hunter's Dream modeled after?

    Answer: Lady Maria of the Astral Clocktower

    From Hunter's Dream

  7. What is the name of the final boss in the Hunter's Dream?

    Answer: Moon Presence

    From Hunter's Dream

  8. Which Trick Weapon is associated with the Old Hunters DLC?

    Answer: Beast Cutter

    From Trick Weapons

All Bloodborne quizzes