Avatar: The Last Airbender Trivia

Every Avatar: The Last Airbender trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Avatar: The Last Airbender questions and answers

  1. Which Fire Nation ruler is Zuko's father?

    Answer: Ozai

    From Zuko

  2. In the 2005 animated series, which Fire Nation prince later joins Katara's group?

    Answer: Zuko

    From Katara

  3. In the 2005 animated series, what element can Katara bend?

    Answer: Water

    From Katara

  4. In the 2005 animated series, what scar does Ozai give Zuko?

    Answer: Burn over his left eye

    From Fire Lord Ozai

  5. In the 2005 animated series, which two friends usually accompany Azula?

    Answer: Mai and Ty Lee

    From Azula

  6. What is the name of the spirit that Aang meets in the Spirit World who teaches him about the Avatar State?

    Answer: Roku

    From Bending Elements

  7. What is the name of the Avatar before Aang?

    Answer: Roku

    From Bending Elements

  8. In the 2005 animated series, who is Iroh's younger brother?

    Answer: Ozai

    From Iroh

All Avatar: The Last Airbender quizzes