28 Days/Weeks/Years Later Trivia

Every 28 Days/Weeks/Years Later trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample 28 Days/Weeks/Years Later questions and answers

  1. What is the setting of 28 Days Later?

    Answer: London, England

    From Survival Horror Themes

  2. What is the name of Major General Stone's operation in 28 Weeks Later?

    Answer: Operation Napier

    From Major General Stone

  3. In 28 Days Later, who is the leader of the soldiers at the mansion?

    Answer: Major Henry West

    From Rage Virus

  4. What is the final destination of the survivors in 28 Days Later?

    Answer: Manchester

    From Virus Outbreaks in Films

  5. What is the name of the game that Ed is playing when Shaun first tells him about the zombies?

    Answer: Timesplitters 2

    From Zombies

  6. What is the name of the virus in 28 Days Later?

    Answer: Rage

    From Virus Outbreaks in Films

  7. In 28 Days Later, what is the source of the Rage Virus?

    Answer: Infected monkeys

    From Rage Virus

  8. What is the profession of Shaun in Shaun of the Dead?

    Answer: Electronics Salesman

    From Zombies

All 28 Days/Weeks/Years Later quizzes